Boldogságtippek csak férfiaknak

A férfiak, erősek, határozottak és sosem sírnak. Kivéve, amikor nincsenek jó passzban. Miért is ne sírhatna egy férfi? Miért is ne lehetne néha szomorú és elkeseredett? Az érzelmeket meg, és át kell élnünk, nem csak a jót, a rosszat is. A cikkben adunk néhány tippet, ami segíthet, ha úgy érzed, annak a bizonyos szakadéknak a szélén állsz és nehezedre esik mosolyogni.
Sok mindent lehet csinálni - Boldogságtipp csak férfiaknak-, hogy boldogok legyünk.

1. Olvass egy jó könyvet

Manapság ismét divatba jön az olvasás és sok férfi hódol ennek a szenvedélynek. Másnak nem is lehet nevezni, hiszen iszonyat jó belemerülni egy jó könyvbe és azonosulni egyes szereplőkkel, ott lenni abban a különös világban, részesei lenni egy történetnek, amelynek a vége minden valószínűség szerint happy end lesz.

2. Dugd el a telefonodat

Legalább néhány órára szabadulj meg a telefonodtól. Ne válaszolj e-mailekre, ne hívj fel senkit, ne böngészd a híreket és ne menj fel a közösségi oldalaidra. Hidd el, a telefon nem okoz megvonást, sőt azt fogod tapasztalni, hogy tök jól el vagy nélküle, és a jövőben több ilyen kütyümegvonást fogsz alkalmazni.

3. Horgássz, kertészkedj, csinálj valami szokatlant

Ne olyasmit csinálj, amit általában is szoktál. Vágj bele valami újba, valami másba, valami olyanba, ami lenyugtat, amitől ellazulsz. A kertészkedés mentálisan feltölt, és még testileg is kondiban tart valamennyire. A horgászat pedig lecsendesíti az elmét, és még ha a fogásod is lesz, akkor egy finom vacsorát is készíthetsz. A konyhai tevékenységek is oldják a stresszt. Mire kész a finom halfogás, már mosolyogni is tudsz.

4. Nézz meg egy sorozatot

Régóta halogatod, mert mindig estig dolgozol? Itt az ideje a lustálkodásnak. A vígjáték a legjobb választás. Mire végig nézel egy-két részt, tuti, hogy eszedbe sem jut szomorkodni. Hívd meg a barátaidat és tartsatok egy pasis estét. A barátok, a poénok, a film, a nagy beszélgetések is felvidítanak.

5. Növeld az önbizalmad

Ma már rengeteg tréning létezik az önbizalom növelésére, sőt olyan tanfolyamok is vannak, ahol megtanulhatod, hogyan engedd el a rosszat, a negatív élményeket, a múlt fájdalmait és hogyan koncentrálj a jelenre és örülj az apró dolgoknak. Iratkozz be egy képzésre. Még akkor is hasznos lehet egy ilyen tréning, ha csak ritkán vagy szomorú, és nem hiszel az ilyen nőcis dolgokban.

Kapcsolódó cikkek

Az életben - 5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg- számtalan dolgot kell megtanulnunk.

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

Egy férfinak sok mindent meg kell tanulnia az életben. A cikkben most 5 olyan dologról olvashatsz, amelyek szintén benne vannak ebben a bizonyos listában.

A külső nem minden - A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is – az is számít, mi van belül.

A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is

A külső nem minden. Egy vonzó férfi is viselkedhet úgy, ami másokban ellenszenvet kelt és egy kevésbé sármos férfi is lehet szívdöglesztő. Mutatjuk, mi is kell ahhoz, hogy meglegyen benned az a bizonyos belső kisugárzás.

Az, hogy milyen vásárló vagy - Milyen vásárló vagy? – téged is jellemez.

Milyen vásárló vagy?

A férfiak nem igazán szeretnek vásárolni. Ezért sok hibát követnek el, amikor betérnek egy üzletbe. Kíváncsi vagy, melyek ezek a hibák? Olvasd el a cikket!