Boldogságtippek csak férfiaknak

A férfiak, erősek, határozottak és sosem sírnak. Kivéve, amikor nincsenek jó passzban. Miért is ne sírhatna egy férfi? Miért is ne lehetne néha szomorú és elkeseredett? Az érzelmeket meg, és át kell élnünk, nem csak a jót, a rosszat is. A cikkben adunk néhány tippet, ami segíthet, ha úgy érzed, annak a bizonyos szakadéknak a szélén állsz és nehezedre esik mosolyogni.
Sok mindent lehet csinálni - Boldogságtipp csak férfiaknak-, hogy boldogok legyünk.

1. Olvass egy jó könyvet

Manapság ismét divatba jön az olvasás és sok férfi hódol ennek a szenvedélynek. Másnak nem is lehet nevezni, hiszen iszonyat jó belemerülni egy jó könyvbe és azonosulni egyes szereplőkkel, ott lenni abban a különös világban, részesei lenni egy történetnek, amelynek a vége minden valószínűség szerint happy end lesz.

2. Dugd el a telefonodat

Legalább néhány órára szabadulj meg a telefonodtól. Ne válaszolj e-mailekre, ne hívj fel senkit, ne böngészd a híreket és ne menj fel a közösségi oldalaidra. Hidd el, a telefon nem okoz megvonást, sőt azt fogod tapasztalni, hogy tök jól el vagy nélküle, és a jövőben több ilyen kütyümegvonást fogsz alkalmazni.

3. Horgássz, kertészkedj, csinálj valami szokatlant

Ne olyasmit csinálj, amit általában is szoktál. Vágj bele valami újba, valami másba, valami olyanba, ami lenyugtat, amitől ellazulsz. A kertészkedés mentálisan feltölt, és még testileg is kondiban tart valamennyire. A horgászat pedig lecsendesíti az elmét, és még ha a fogásod is lesz, akkor egy finom vacsorát is készíthetsz. A konyhai tevékenységek is oldják a stresszt. Mire kész a finom halfogás, már mosolyogni is tudsz.

4. Nézz meg egy sorozatot

Régóta halogatod, mert mindig estig dolgozol? Itt az ideje a lustálkodásnak. A vígjáték a legjobb választás. Mire végig nézel egy-két részt, tuti, hogy eszedbe sem jut szomorkodni. Hívd meg a barátaidat és tartsatok egy pasis estét. A barátok, a poénok, a film, a nagy beszélgetések is felvidítanak.

5. Növeld az önbizalmad

Ma már rengeteg tréning létezik az önbizalom növelésére, sőt olyan tanfolyamok is vannak, ahol megtanulhatod, hogyan engedd el a rosszat, a negatív élményeket, a múlt fájdalmait és hogyan koncentrálj a jelenre és örülj az apró dolgoknak. Iratkozz be egy képzésre. Még akkor is hasznos lehet egy ilyen tréning, ha csak ritkán vagy szomorú, és nem hiszel az ilyen nőcis dolgokban.

Kapcsolódó cikkek

Az életben - 5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg- számtalan dolgot kell megtanulnunk.

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

Egy férfinak sok mindent meg kell tanulnia az életben. A cikkben most 5 olyan dologról olvashatsz, amelyek szintén benne vannak ebben a bizonyos listában.

Ha eddig nem volt rá indokod, most már lesz. A sör, mértékkel fogyasztva, egészséges

Ha eddig nem volt rá indokod, most már lesz. A sör, mértékkel fogyasztva, egészséges.

A sör nagyon is egészséges, de csakis mértékkel fogyasztva. Tedd félre a lelkiismeret-furdalást és néha fogyassz el egy-egy üveg sört, hiszen számtalan pozitív hatása van az egészségre.

6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

A stressz nem csak testi, de lelki gondokat is okozhat. Éppen ezért nagyon hasznos, ha van az otthonunkban egy jakuzzi, amely testileg és feltölt. Mutatjuk, hogy miért is olyan hasznos a rendszeres pezsgőfürdő használat.