6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

Bizonyára már kipróbáltad és te magad is nagyon jól tudod, milyen mennyei érzés pezsgőfürdőzni. Miért ne vehetnél otthonra is egy jakuzzit? Ma már remek áron be tudod szerezni, és ha éppen nem tartós kapcsolatban élsz, akár még hódíthatsz is vele. Mutatjuk azt a 6 okot, amiért érdemes beruháznod egy jakuzzira!
6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

1. A feszültség oldása

A pezsgőfürdő oldja a feszültséget. Nincs is kellemesebb egy stresszes napot követően, befeküdni a jakuzziba és érezni, ahogy a feszültséget percről - perce, a nyugalom váltja fel. A jakuzziban különféle masszázstechnikák teszik lehetővé a kellemes ellazulást. Az izmok veszítenek görcsös feszességükből és ennek hatására, a stresszhormonszint is csökken a szervezetben.

2. A romantikus és szenvedélyes hangulat megteremtése

A jakuzzi lehetőséget ad egy-egy romantikus este eltöltésére. A lágy zene, a gyertyák, a pezsgőzés és maga a jakuzzi is mind-mind, lehetőséget ad egy szerelmes, szenvedélyes éjszaka eltöltésére a kedveseddel. Minél többször áldoztok a szerelem oltárán, minél többet tudtok egy-egy este alkalmával beszélgetni, annál jobban elmélyülhet a kapcsolatotok, márpedig a boldog kapcsolat egyik pillére a jó kommunikáció a felek között.

3. Az érzelmi egyensúly megteremtése

Minden este valami olyan dologgal kellene zárnunk a napot, amit szeretünk, ami kikapcsol, ami ellazít. Ezért alvás előtt nem a napi dolgokon agyalnánk, hanem már a jakuzziban átgondolnánk a napunkat, lezárnánk azt, és akár még a másnapi terveinket is kigondolhatjuk. Este, már letisztult gondolatokkal és érzésekkel feküdhetünk le, amely elősegíti a mély és pihentető alvást.

4. A pihentető alvás segítője

Abban biztos lehetsz, ha esténként legalább egy órát a jakuzziban töltesz, nem lesz gondod az alvással. Egyrészt a meleg víz hatásának köszönhetően könnyen rád tör majd az álmosság, másrészt a hidromasszázs stresszoldó hatása miatt olyan álmos leszel, hogy a jövőben nem lesznek alvási gondjaid.

5. A vérkeringés serkentése

A jakuzzit voltaképpen nevezetjük masszázsmedencének is. A jakuzzinak számtalan előnye van, az egyik a vízsugaraknak köszönhető, vagyis a vízpermet hihetetlen milyen jó hatással van a vérkeringésre. A hidrosztatikus nyomás pedig a szív és a tüdő egészségét javítja.

6. A fájdalom elűzése

A pezsgőfürdőben kialakított masszázstechnika csökkenti a megfeszült izmokban keletkezett fájdalmat. Éppúgy hatásos hátfájdalom és derékfájdalom esetén, és még a fejfájást is csillapítja. A vízben, akár még gyakorlatokat is végezhetsz. A vízben történő mozgás növeli az izomerőt, növeli a váll és más testrészek mozgástartományát.

Kapcsolódó cikkek

30 éves kor után - 4 dolog, amiről ideje dönteni 30 éves korod után – ideje sok mindenben határozni.

4 dolog, amiről ideje dönteni 30 éves korod után

Minden férfinak, legalább 30 éves kora után el kell döntenie, hogy mihez szeretne kezdeni, mit is akar pontosan az életével kezdeni. Mutatunk négy dolgot, hogy miben kell határoznod, ha már betöltötted a harmincadik életévedet.

Wu-Tang-Clan - Amerikai történet - film készült az egyik legtehetségesebb hip-hop banda történetéről

Wu-Tang-Clan - Amerikai történet - film készült az egyik legtehetségesebb hip-hop bandáról

“Wu-Tang: Egy amerikai történet” — az egyik legtehetségesebb amerikai hip-hop banda megalakulásának története.

A megromló kapcsolatnak - 7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak – vannak szembetűnő jelei.

7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak

Minden kapcsolatban vannak bizonyos jelek, amelyek arra utalnak, hogy valami már nagyon nincs rendben. Ha nem értesz a kapcsolathoz, de érzed, hogy valami megváltozott, akkor ez a cikk épp aktuális számodra.