Így tuningold a Jeep Wrangler terepjáród

Egy Jeep Wrangler önmagában is tekintélyt parancsol az utakon, de egy kis törődéssel még egyedibb és sokkal praktikusabb autót kapunk, amiből biztosan nem jön szembe velünk másik.
Így tuningold a Jeep Wrangler terepjáród

Az első és legfontosabb művelet, hogy az amúgy sem alacsony autót megemeljük egy kicsit. Ehhez van kész, emelő kittek, amiket könnyedén, akár házilag is be tudunk szerelni. Ezeknek a segítségével az autót könnyedén meg tudjuk emelni. Általában olyan 8-12 centiméterrel szokták az autó hasmagasságát megnövelni.

Az emelés lényege, hogy egy pár nagyobb átmérőjű kereket tudjunk felszerelni. A nagyobb és mélyebb bordázatú kerekek jobban érvényesülnek terepen. Persze ezeknek a kerekeknek megvan a hátránya, amit elősorban autópályán hallunk meg.

Ha megvagyunk a Jeep megemelésével, és a kerekeket is felszereltük, akkor már csak a nyomtáv szélesítőt kell beszereznünk, és a felfüggesztéssel végeztünk is.

Az autónk így már még jobban kitűnik a tömegből. Már csak egy Jeep Wrangler LED fényhíd hiányzik az autóról. A Jeep arról híres, hogy millió kiegészítőt lehet hozzá vásárolni, úgy nem kell a kasznit különösebben átalakítani. Ennek köszönhetően erre a típusra lehet a legkönnyebben felszerelni a kaszni fúrása nélkül LED fényhidat vagy LED munkalámpát.

Természetesen egy terepjáró sosem készül el igazán, de az biztos, hogy a nagyobb kerekek és a kiegészítő LED világítások felszerelése elengedhetetlen, hogy egy egyedi és praktikus terepjárót kapjunk.

Kapcsolódó cikkek