Legjobb fizető online kaszinók Magyarországon a LegjobbKaszino oldal szerint

Így találjuk meg Magyarországon a legjobb és fizető online kaszinókat.
Legjobb fizető online kaszinók Magyarországon a LegjobbKaszino oldal szerint

Mióta Magyarországon 1991-ben elfogadtak a szerencsejátékról szóló törvényt, azóta Magyarországon fejlődik a szerencsejáték piaca, méghozzá teljesen az állami monopóliuma és annak felügyelete alatt van. 2014-ben, a törvényi módosításoknak köszönhetően, a magyar szerencsejáték piacra bejött az online szerencsejáték világa. Az online szerencsejáték iszonyatosan népszerűvé vált a magyar játékosok körében, mivel pénzveszítés kockázata mellett, lehetőséget ad óriási pénznyereményekre és ehhez még nincs i szüksége kilépni a házból. A játszó közönség többsége 25-35 éves fiatalokból áll.

fizető online kaszinók Magyarországon

Igen, Magyarországon a szerencsejáték ipar legális, de ahhoz, hogy végezhessen kaszinó tevékenységet, előszőr is engedélyre lesz szüksége. Magyarországon az engedélyt az SZTFH bocsátja ki. Viszont az engedély megszerzése annyira komplikált és nehéz feltételekkel jár, hogy eddig csak 3 magyar kaszinó szerezte meg és azok közül csak Grand Casino kínál működő online kaszinóoldalt. Ezért a magyar játékosok inkább a külföldi kaszinókban játszanak és nem ritkán kerülnek csaló és hamis oldalakra. A legjobb dolog, amely megtörténhet egy játékossal a kaszinóban – pénznyeremény, ezért nagyon fontos olyan oldalakon játszani, ahol biztosan megkapja a nyereményét és nem lesz becsapva. Ennek érdekében a LegjobbKaszino portál csapata együtt Tolnai Tibor főszerkesztővel előkészítettek egy cikket arról, hogy hogyan találjuk meg Magyarországon a legjobb és fizető online kaszinókat.

Mely online kaszinókat sorolhatjuk legjobb és fizető kaszinók közé és hogyan lehet őket megtalálni Magyarországon – elmondja Tolnai Tibor

Tolnai Tibor nem csak a LegjobbKaszino portál főszerkesztője, de egy óriási tapasztalattal rendelkező prof pókerjátékos. Emiatt ő nagyon jól tudja, hogy mennyire fontos olyan kaszinóban játszani, ahol biztosan kifizetnek a nyereményeket. Tolnai Tibor kulcsfontosságú jellegzetességek szerint elemzi a klubokat és csak a legmegbízhatóbb helyeket ajánlja. Abszolúte mindegy, hogy Budapesten, Debrecenben vagy más városban játszik, mivel a legjobb klub megkeresésnek taktikája mindenhol egyforma. Mielőtt regisztrálna bármely szerencsejáték oldalon érdemes tanulmányozni a weboldalt a következő jellegzetességek szerint:

1. Jó hírnévvel rendelkező szabályozó engedélye. A megbízható klubnak kötelező tevékenységi engedéllyel rendelkezni, például a Malta Gaming Authority, Kahnawake Gaming Commission, UK Gambling Commission által kibocsátott.

2. Minőséges szoftver a világhírű szoftverszolgáltatóktól. A megbízható szerencsejáték létesítmények értékelik hírnevüket, ezért eredeti szórakozást kínálnak a világhírű játékszolgáltatóktól: NetEnt, Microgaming, Playtech, Evolution, Endorphina stb.

3. Magas szintű RTP és érthető fogadási feltételek. A biztonságos szerencsejáték klubok nyilvánosan közzéteszik az oldalon az aktuális szabályokat és egyéb fontos információkat. A magas szintű RTP szintén arra utal, hogy a biztonságos játékot kínál.

4. A befizetés és kifizetés módok széles választéka. A magyarok számára a legkedveltebb rendszerek a Neteller, Skrill, Simple Pay, Barion, VISA, MasterCard és PayPal. Minél több fizetési rendszer működik együtt a klubbal, annál biztonságosabb benne regisztrálni, játszani, illetve könnyű kiutalni a nyereményeket.

5. Vélemények más játékosoktól a népszerű fórumokon. A klubról tett vélemények többségének pozitívnak kell lennie. Ha sok megjegyzést talál a be nem érkezett kifizetésekről, az emulátorok kétes minőségéről, akkor keressen egy másik játékklubot. A LegjobbKaszino mellett vannak olyan megbízható portálok, mint Reddit vagy Ask Gamblers.

6. Játékok széles választéka. Minden játékos számára fontos a játékkönyvtár, mivel annak bősége lehetőséget ad megtalálni bármilyen ízléshez illő játékokat.

7. Ügyfélszolgálat. Az elérhető támogatási szolgálat – kulcsfontosságú jellemző. Nagyon fontos, hogy kapcsolatba léphessen az klub szakembereivel, amennyibe kérdései vagy problémái merülnek fel a klubbal kapcsán.

Felelősségteljes szerencsejáték szabályzata

Egy becsületes kaszinóklub teljes mértékben betartja a felelőségteljes szerencsejáték szabályzatát, ráadásul létrehoz és bevezeti olyan korlátozó intézkedéseket, amelyek használata segíti megelőzni a szerencsejáték-függőség kialakulását. Az ilyen korlátok lehetnek a játékidő korlátozása, limitek a fogadásokra vagy vesztességekre, a személyes fiók ideiglenes letiltása. Általában ezeket a személyes fiókban állíthatja be. A tisztességes oldalak közzéteszik a linkeket a szerencsejáték-függőséggel foglalkozó budapesti és külföldi központokra, mint például a a Diótörés Alapítvány vagy a Gamblers Anonymous.

Miket tehetünk egy jó játék érdekében – Tolnai Tibor tippjei

Ahhoz, hogy minél jobban élvezhessük a játékot érdemes betartani egy pár egyszerű szabályt, illetve ajánlást.

1. Először is, mielőtt regisztrálna, olvassa el a klub szabályzatát és feltételeit.

2. Amennyiben a kaszinó kínál korlátozási intézkedéseket a szerencsejáték-függőség megelőzésének érdekében – használjon ezeket.

3. Érdemes kihasználni a kaszinó által kínált bónuszokat, mivel ezek aktiválásával nem muszáj saját pénzeszközöket használni, de ne felejtse tanulmányozni ezek használati feltételeit.

4. Soha ne kezdjen el a játékot alkohol vagy más kábítószerek hatása alatt, mivel így nem tudja teljes mértékben értékelni a saját esélyeit és pénzt veszíthet.

5. Használjon demó módot a gépek tanulmányozásához és gyakorláshoz.

6. Használjon stratégiákat és dolgozza ki saját játéktaktikát.

7. Nem szabad szerencsejátékot állandó pénzkereseti módnak tekinteni.

Ezen egyszerű ajánlások követésével a játék midig örömet fog hozni és még nyeremény megszerzésének esélyeit is növeli. Játsszon felelősségteljesen és élvezze a játékot!

Forrás: sajtóközlemény, 2019. július 5.

Kapcsolódó cikkek

Legjobb fizető online kaszinók Magyarországon a LegjobbKaszino oldal szerint

Legjobb fizető online kaszinók Magyarországon a LegjobbKaszino oldal szerint

Így találjuk meg Magyarországon a legjobb és fizető online kaszinókat.