Tippek a nappali és a hálószoba berendezéshez, csak férfiaknak

A lakás, többek között azt a célt szolgálja, hogy a ház ura kényelmesen éljen benne és a pihenését biztosítsa. Nem feltétlenül a nagy lakás fogja azt garantálni. Egy kisebb lakás is éppen úgy megfelel a célnak és éppen olyan kellemesen be lehet rendezni, mint egy kacsalábon forgó palotát. A cikkben azokról a lakberendezési stílusokról és tippekről olvashatsz, amelyeket te is felhasználhatsz, ha éppen most szándékozol a legénylakásodba költözni. Persze semmi sincs kőbe vésve, ezer más variáció és lehetőség létezik még egy legénylakás stílusos berendezésére.
Tippek a nappali és a hálószoba berendezéshez, csak férfiaknak –  A legénylakás berendezéséhez adunk hasznos ötleteket.

A hálószoba

A hálószoba központi eleme, az ágy. Ez lehet egyszemélyes, vagy egy nagyobb franciaágy. Férfiak lakásában gyakori az összecsukható és a felfújható ágy is. Ez utóbbi nagyon kényelmes és ergonomikus kialakítású, azaz a készítésénél figyelembe vették a test sajátosságait.

A hálószoba berendezés része vagy része lehet az ágy, az éjjeliszekrény, az éjjeli lámpa, a szobainas, ruhaállvány.

Nem is gondolnád, milyen hasznos a szobainas. A ruhaállvány egykettőre rendet teremt, és ha már este előkészítetted a másnapi viseletedet – öltöny, ing, nyakkendő, öv, egyéb kiegészítők – akkor reggel nem szükséges még ezzel is foglalkozni és akár 10 perccel később is kikelhetsz az ágyból.

Amennyiben a legénylakás nem túl nagy, úgy a hálószobában jól jöhet egy beépített szekrény, amely a ruhák megfelelő tárolását segíti elő.

Az ágynemű nem tartozik szorosan a hálószoba berendezéséhez, mégis meg kell említeni. Mindenképpen szükség van egy alapszettre. Takaróra és párnákra és természetesen ágyneműhuzatra is. Az ágytakaró is lényeges. Ez lehetőleg harmonizáljon a fal, a függöny, vagy a szőnyeg színével.

A nappali

Egy férfi lakásában általában a nappali a legfontosabb élettér. Hiszen itt ülnek össze a haverok, a barátok például egy-egy meccset megnézni. Éppen ezért a kanapéra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A férfiak nagyon kedvelik a bőrkanapét. Nem véletlenül. Soha nem megy ki a divatból. Fontos, hogy színben és textúrában hozzá illő dohányzóasztalt kell választani. Bőr dohányzóasztalok közül a klasszikus és a modernebb típusúak közül is válogathatsz, de a fa és az üvegasztaloknak is megvan a maga hangulata.

A férfiak is szeretnek elmélkedni, olvasni, zenét hallgatni. Számukra is fontos, hogy ilyenkor kényelmesen ellazuljanak. Mi lenne ehhez a legjobb bútor, mint egy fotel?

Néhány nappaliba való ötlet, avagy mi kell egy férfinak a kikapcsolódáshoz? Nagy képernyős televízió, hangszórók, házimozi rendszer, audio eszközök.

A legénylakásban, a nappali sem nélkülözheti a dekorációt. Persze csak módjával és ízlésesen. Férfias kellék lehet a minibár, amelyet nem feltétlenül szükséges alkoholos italokkal megtölteni.

Könyv nélkül nem ember, az ember. Pontosabban nem férfi, a férfi. Ezért jó, ha a könyvespolcot is belekalkulálod a kiadásaidba, amikor nappali bútorok után nézel. Az olvasás tájékozottá tesz, s ezzel jó benyomást tehetsz, ha nőkkel beszélgetsz, ismerkedsz.

A szórakoztató elektronika mellett helyet kaphat a zenegyűjteményed. A klasszikus hanglemezek talán soha nem mennek ki a divatból és még ma is kapni lemezjátszót a boltokban. Miért kellene szégyellned a romantikus énedet?

Legénylakás ide vagy oda, a virágok színt visznek akármelyik lakásba. Egyes növények nem csak dekorálnak, de levegőt is tisztítanak. Akár egy kaktusz összeállítás is üde színfoltja lehet a lakásnak.Légtisztító szobanövények zöldike, dracéna, Aloe vera, szobai futóka, anyósnyelv, azálea vitorlavirág.

Kapcsolódó cikkek

Ha nem szereted az edzőteremet, válassz más sportokat.

Nem szereted az edzőtermet? Akkor ez az 5 sport neked való!

Nem minden férfi szeret edzőterembe járni. Számos más sport közül is válogathatsz, ha nem szeretsz közösségben edzeni és még a barátaid társaságára sem vágysz, amikor sportolsz, csakis a magányra, az egyedüllétre.

Néhány edzés előtti lépés - Edzés előtti lépések – megkönnyítheti az edzést.

Edzés előtti lépések

Az edzésre alaposan fel kell készülni. Nem csak lelkileg. A megfelelő ruházat is lényeges, hiszen nem csak a kényelmünket szolgálja, de kellő biztonságot is ad.

Egyszerű módszerekkel is - 3 egyszerű módszerrel elkerülheted a depressziót – leküzdhető a depresszió.

3 egyszerű módszerrel elkerülheted a depressziót

A depresszió egy súlyos betegség is lehet, amennyiben elhatalmasodik rajtunk. Többek között a mozgás is enyhíthet a panaszokon. Mit tehetsz még ellene? A cikkből, kiderülnek a válaszok.