Tippek a nappali és a hálószoba berendezéshez, csak férfiaknak

A lakás, többek között azt a célt szolgálja, hogy a ház ura kényelmesen éljen benne és a pihenését biztosítsa. Nem feltétlenül a nagy lakás fogja azt garantálni. Egy kisebb lakás is éppen úgy megfelel a célnak és éppen olyan kellemesen be lehet rendezni, mint egy kacsalábon forgó palotát. A cikkben azokról a lakberendezési stílusokról és tippekről olvashatsz, amelyeket te is felhasználhatsz, ha éppen most szándékozol a legénylakásodba költözni. Persze semmi sincs kőbe vésve, ezer más variáció és lehetőség létezik még egy legénylakás stílusos berendezésére.
Tippek a nappali és a hálószoba berendezéshez, csak férfiaknak –  A legénylakás berendezéséhez adunk hasznos ötleteket.

A hálószoba

A hálószoba központi eleme, az ágy. Ez lehet egyszemélyes, vagy egy nagyobb franciaágy. Férfiak lakásában gyakori az összecsukható és a felfújható ágy is. Ez utóbbi nagyon kényelmes és ergonomikus kialakítású, azaz a készítésénél figyelembe vették a test sajátosságait.

A hálószoba berendezés része vagy része lehet az ágy, az éjjeliszekrény, az éjjeli lámpa, a szobainas, ruhaállvány.

Nem is gondolnád, milyen hasznos a szobainas. A ruhaállvány egykettőre rendet teremt, és ha már este előkészítetted a másnapi viseletedet – öltöny, ing, nyakkendő, öv, egyéb kiegészítők – akkor reggel nem szükséges még ezzel is foglalkozni és akár 10 perccel később is kikelhetsz az ágyból.

Amennyiben a legénylakás nem túl nagy, úgy a hálószobában jól jöhet egy beépített szekrény, amely a ruhák megfelelő tárolását segíti elő.

Az ágynemű nem tartozik szorosan a hálószoba berendezéséhez, mégis meg kell említeni. Mindenképpen szükség van egy alapszettre. Takaróra és párnákra és természetesen ágyneműhuzatra is. Az ágytakaró is lényeges. Ez lehetőleg harmonizáljon a fal, a függöny, vagy a szőnyeg színével.

A nappali

Egy férfi lakásában általában a nappali a legfontosabb élettér. Hiszen itt ülnek össze a haverok, a barátok például egy-egy meccset megnézni. Éppen ezért a kanapéra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A férfiak nagyon kedvelik a bőrkanapét. Nem véletlenül. Soha nem megy ki a divatból. Fontos, hogy színben és textúrában hozzá illő dohányzóasztalt kell választani. Bőr dohányzóasztalok közül a klasszikus és a modernebb típusúak közül is válogathatsz, de a fa és az üvegasztaloknak is megvan a maga hangulata.

A férfiak is szeretnek elmélkedni, olvasni, zenét hallgatni. Számukra is fontos, hogy ilyenkor kényelmesen ellazuljanak. Mi lenne ehhez a legjobb bútor, mint egy fotel?

Néhány nappaliba való ötlet, avagy mi kell egy férfinak a kikapcsolódáshoz? Nagy képernyős televízió, hangszórók, házimozi rendszer, audio eszközök.

A legénylakásban, a nappali sem nélkülözheti a dekorációt. Persze csak módjával és ízlésesen. Férfias kellék lehet a minibár, amelyet nem feltétlenül szükséges alkoholos italokkal megtölteni.

Könyv nélkül nem ember, az ember. Pontosabban nem férfi, a férfi. Ezért jó, ha a könyvespolcot is belekalkulálod a kiadásaidba, amikor nappali bútorok után nézel. Az olvasás tájékozottá tesz, s ezzel jó benyomást tehetsz, ha nőkkel beszélgetsz, ismerkedsz.

A szórakoztató elektronika mellett helyet kaphat a zenegyűjteményed. A klasszikus hanglemezek talán soha nem mennek ki a divatból és még ma is kapni lemezjátszót a boltokban. Miért kellene szégyellned a romantikus énedet?

Legénylakás ide vagy oda, a virágok színt visznek akármelyik lakásba. Egyes növények nem csak dekorálnak, de levegőt is tisztítanak. Akár egy kaktusz összeállítás is üde színfoltja lehet a lakásnak.Légtisztító szobanövények zöldike, dracéna, Aloe vera, szobai futóka, anyósnyelv, azálea vitorlavirág.

Kapcsolódó cikkek

A legénylakás - A legénylakás ismérvei: egyszerű, szexi, kényelmes, ízléses – is nézhet ki jól.

A legénylakás ismérvei: egyszerű, szexi, kényelmes, ízléses

A lakberendezésnek köszönhetően ma már nagyon hangulatosan és dizájnosan is be lehet rendezni egy legénylakást is. A cikkben hasznos tippeket adunk a legénylakás megfelelő berendezéséhez.

Nem olyan egyszerű lefogyni - Fogyni nem könnyű, de nem is lehetetlen -, de kellő akarattal, sikerülhet.

Fogyni nem könnyű, de nem is lehetetlen

Fogyni nem olyan egyszerű feladat, főleg egy bizonyos kor betöltése után, de nem is lehetetlen. Ebben segítünk, ehhez adunk tippeket.

RECnGO app - magyar live streaming alkalmazás segíti az élőzőket, online oktatókat, cégeket

RECnGO - magyar live streaming alkalmazás segíti az élőzőket, online oktatókat, cégeket

Segítségével könnyedén tud bárki egy sokkamerás élő közvetítést megvalósítani, profi minőségben. Ilyet még a Ustream se tud.