A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is

A külcsín csak egy dolog. Ha csak nem akarsz plasztikáztatni, akkor nem sokat tudsz tenni egy kiugró állal, egy görbe orral, vagy egy elálló füllel. Viszont nagyon sok taktika létezik arra, hogy a kevésbé előnyös tulajdonságaidat elrejtsd, illetve megmutasd, ami vonzóvá tesz. Az első és legfontosabb dolog, amire egy nő felfigyel, ha egy férfival találkozik, az az ápoltság. Mit tehetsz annak érdekében, hogy már a legelső pillanatban felébreszd a vágyat a másik nemben? Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy milyen dolgokon változtass annak érdekében, hogy őrjítően vonzó legyen a kisugárzásod. Erőfeszítés és küzdelem nélkül nincs jutalom. Remélem, ezt te is jól tudod. Csak kövesd az itt leírtakat és meglátod, hamarosan a lábaid előtt hevernek majd a nők.
A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is

Mit tehetsz, hogy vonzó legyél?

Fordíts gondot az egészséges táplálkozásra. A jó külső nem ott kezdődik, hogy flancos ruhákat hordasz. A bőröd attól lesz szép, ha az egészséges ételeket részesíted előnyben. Márpedig az egészség vonzó.

Elegendő folyadékfogyasztás

A dehidratáció nem csak egészségnek nem tesz jót, de a bőrt is sápadttá, ráncosra gyúrja. Az, aki nem iszik eleget, sokkal hamarabb is öregszik, hiszen a szerveknek is szüksége van a folyamatos hidratációra. Ha eleget iszol, az nem csak a bőrödet teszi frissé, de energikus is leszel tőle. Egy fitt pasi pedig nagyon is vonzó tud lenni.

Napi 7-8 óra alvás

Egy felnőttnek legalább 7-8 óra alvásra van ahhoz szüksége, hogy másnap kipihenten ébredjen. Szerinted van valami vonzó egy nyúzott, karikás szemű férfiben? Szerintem, nincs.

Mozgás, sport

A sport fitté tesz. Senki se izomkolosszusként jön a világra. A kockás hasért, az izmos bicepszért bizony kőkeményen meg kell küzdeni. Nem kell agyongyúrnod magad, de sok nő szereti, ha egy férfi izmos és kisportolt. Nem csak azért, mert ez esztétikailag is szebb, hanem mert nagyobb biztonságban érzik magukat egy erősebb pasi mellett, akire bármilyen körülmények között számíthatnak.

Nem csak a testet, a lelket és az agyat is edzeni kell

Ahhoz, hogy a nők szemében vonzó legyél, nem elég a testedre odafigyelni, az elmét is erősíteni kell. Az igazi férfi soha nem tekinti magát áldozatnak. Ha történik is vele valami rossz dolog, mindig próbálja azt alaposan átrágni és a hibákból is megpróbál tanulni.

Sok férfi azt gondolja, hogy milyen cuki a féltékenység, vagyis a nők imádják a zöld szemű szörny jelenlétét a kapcsolatban. Ez tévedés. A féltékenység mindig önbizalomhiányból fakad. Ha nem érzed azt, hogy téged szerethetnek, akkor mindig ott fog benned motoszkálni a kisördög, hogy a párodnak sem vagy elég jó.

A személyiségen is dolgozni kell

Ahhoz, hogy igazán sármossá válj, meg kell ismerned önmagad. Aki tudja saját magáról, hogy milyen, azzal is tisztában van, hogy mi teszi őt boldoggá és mi boldogtalanná. Illetve tud rugalmas is lenni, nem ragaszkodik mereven semmihez sem.

A magabiztos férfi szívdöglesztő

Nincs is annál elkeserítőbb, amikor egy vonzó pasi képtelen dönteni és képtelen asszertíven élni, gondolkodni. Amikor egy férfi belép valahová, rögtön látni rajta, hogy mennyire magabiztos. A járásából, a mosolyából, az arckifejezéséből, a gesztusaiból, a testtartásából. A nők imádják ezt a céltudatosságot, hiszen a lelkük mélyén még mindig elsősorban Jason Momoát választanák a Trónok harcából és nem Rowan Atkinsont, a Mr. Bean nyaral című filmből.

Legyél a magad ura

Nincs is annál lohasztóbb, amikor azt gondolja egy nő egy pasiról, hogy milyen vonzó és aztán kiderül róla, hogy harmincon túl is életképtelen és még mindenben a szülei támogatására szorul. Vagyis képtelen egyedül dönteni, naponta tízszer hívja fel az anyját és egyedül még vásárolni sem tud, elmenni.

Legyél találékony

Ne pánikolj minden apró problémán. Keresd a megoldásokat. A nők nagyon szeretik, ha egy férfi, bármilyen helyzetben feltalálja magát. Gondolj csak vissza a Sarkvidék (Artic) című film - Mad Mikkelesen - főszereplőjére.

Vállad a felelősséget

Ha mindig másokat, az életet, a szomszédot, a kormányt, a főnököt hibáztatod a nem éppen rózsás helyzeted miatt, attól se az életed nem fog megváltozni, se vonzó nem leszel egyetlen nő szemében sem. Igen, az élet sokszor nehéz és kemény megpróbáltatások elé állít bennünket, de nagyon sok múlik a hozzáállásunkon és azon, hogy mennyire vagyunk talpraesettek. Egy igazi férfi nem igazán esik kétségbe és azt is belátja, ha tévedett, ha hibázott. Meg kell tanulnod bocsánatot kérni, ha rossz döntést hoztál, vagy a viselkedéssel megbántottál valakit. Ettől még vonzó maradsz, sőt!

Bátraké a szerencse

Popeye igen bátor jellemvonásról tett tanúbizonyságot. Erejét a spenót adta, dagadó izmait pedig bárki megirigyelhette. Mindig a helyzet magaslatán állt és ezt a mese egyéb szereplői többnyire díjazták is. Miért ne lehetnél te is Popeye?

A kedvesség kifizetődő

A kedves, gondoskodó, érzékeny férfiak után odáig vannak a nők. Nem kell mindig kősziklát játszani. Nem csak a kiválasztott hölggyel bánj kedvesen, hanem a környezeteddel és a barátaiddal is.

A humor az élet sója

A humorérzék az egyik leglényegesebb dolog a világon. A humortalan, sótlan embereket senki sem szereti. Nem mellesleg, a humor egyfajta mágnesként is vonzza a nőket.

Ne árulj el mindent magadról

A titokzatosságot a férfiak is imádják a nőkben. A hölgyek is szeretik, ha a kiszemelt férfit körül lengi valami misztikus, valami megfoghatatlan, valami kiismerhetetlen.

A türelem rózsát terem

Ne akarj azonnal mindent. Akard. Nagyon. De legyen önuralmad. Ez fog előrébb vinni az életben és ettől leszel majd olyan megnyerő a nők szemében.

Az érett személyiség is vonzó

Legyél bölcs és a döntéseid legyenek logikusak.

Kapcsolódó cikkek

A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is

A belső kisugárzás fontosabb a külsőnél is

A külső nem minden. Egy vonzó férfi is viselkedhet úgy, ami másokban ellenszenvet kelt és egy kevésbé sármos férfi is lehet szívdöglesztő. Mutatjuk, mi is kell ahhoz, hogy meglegyen benned az a bizonyos belső kisugárzás.

Wu-Tang-Clan - Amerikai történet - film készült az egyik legtehetségesebb hip-hop banda történetéről

Wu-Tang-Clan - Amerikai történet - film készült az egyik legtehetségesebb hip-hop bandáról

“Wu-Tang: Egy amerikai történet” — az egyik legtehetségesebb amerikai hip-hop banda megalakulásának története.