7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak

A férfiak nem mindig látják, veszik észre, ha a kapcsolat nem működik megfelelően. Vannak azonban olyan tipikus jelek, amelyek figyelmeztetnek, hogy valami már nem a régi, valami nem működik a kapcsolatban. Most 7 olyan jelről olvashatsz, ami a te kapcsolatodban is jelen lehet, de eddig nem vetted, vagy nem akartad észrevenni ezeket a jeleket.
A megromló kapcsolatnak - 7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak – vannak szembetűnő jelei.

1. A párod másképp öltözködik és sminkel

Ez még nem lenne gond, de ha a szépítkezést követően el is megy otthonról és csak késő este érkezik haza, akkor valószínűsíthető, hogy már nem te vagy az, akiért a szíve dobog.

2. Túl sokat használja a telefont

Ahelyett, hogy az idejét veled töltené édes kettesben. Ha a telefonja le van némítva és kódolva és mindenhová magával viszi, illetve korábban szabadon használhattad a telóját, de ma már sikítórohamot kap, ha csak hozzáérsz, akkor is gyanakodhatsz, hogy kikacsingat a kapcsolatból.

3. Ha sokat fáj a feje

Ez még nem gond, de akkor kísérd el orvoshoz, mert lehet, valami komoly betegsége van. Viszont, ha csak akkor fájdul meg a feje, amikor szeretkezésre kerülne a sor, akkor is gyanakodhatsz, hogy már nem érted van odáig.

4. Ha nem beszélgettek

Ha a kapcsolat elején éjszakába nyúlóan beszélgettetek és közben egymást öleltétek, de ma már csak általános kérdésekre korlátozódik a beszélgetés, akkor ideje egy kis tüzet vinni a kapcsolatotokba.

5. Elhúzódik, ha közeledsz

Ez hasonlít a hármas ponthoz, annyi különbséggel, hogy rá tudod venni a szexre, de a simogató kezednél, a forró csókodnál sokkal izgalmasabbnak gondolja a tévét nézni, vagy a plafont bámulni és bármennyire is vágysz rá, nem sok életjelet mutat, amitől nem csak rosszul érzed magad, de kicsit meg is ijedsz tőle is, és a helyzettől is.

6. Ha kérdezed, de csak hümmög

Ha már nem szeret veled beszélgetni, ha nem válaszol a kérdéseidre, ellenben valakivel órákig képes a telefonon cseverészni, akkor is gondolhatsz arra, hogy szakadék van közöttetek, amelyet talán már nem lehet átugrani.

7. Nem azzal élsz, akibe beleszerettél

Emlékezz rá, milyen volt a barátnőd, amikor megismerkedtetek? Sokat nevetett? Szerette a poénjaidat? Hangosan kacagott? Ma pedig épp az ellenkezője? Biztosra veheted, hogy már nem boldog. Kérdezz rá, beszélj vele, mert lehet, hogy még van remény a kapcsolat megmentésére.

Kapcsolódó cikkek

30 éves kor után - 4 dolog, amiről ideje dönteni 30 éves korod után – ideje sok mindenben határozni.

4 dolog, amiről ideje dönteni 30 éves korod után

Minden férfinak, legalább 30 éves kora után el kell döntenie, hogy mihez szeretne kezdeni, mit is akar pontosan az életével kezdeni. Mutatunk négy dolgot, hogy miben kell határoznod, ha már betöltötted a harmincadik életévedet.

Az, hogy milyen vásárló vagy - Milyen vásárló vagy? – téged is jellemez.

Milyen vásárló vagy?

A férfiak nem igazán szeretnek vásárolni. Ezért sok hibát követnek el, amikor betérnek egy üzletbe. Kíváncsi vagy, melyek ezek a hibák? Olvasd el a cikket!

Sok mindent lehet csinálni - Boldogságtipp csak férfiaknak-, hogy boldogok legyünk.

Boldogságtippek csak férfiaknak

A boldogsághoz nincs ugyan recept, mi mégis megpróbálunk ezzel kapcsolatban tippeket adni.