7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak

A férfiak nem mindig látják, veszik észre, ha a kapcsolat nem működik megfelelően. Vannak azonban olyan tipikus jelek, amelyek figyelmeztetnek, hogy valami már nem a régi, valami nem működik a kapcsolatban. Most 7 olyan jelről olvashatsz, ami a te kapcsolatodban is jelen lehet, de eddig nem vetted, vagy nem akartad észrevenni ezeket a jeleket.
A megromló kapcsolatnak - 7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak – vannak szembetűnő jelei.

1. A párod másképp öltözködik és sminkel

Ez még nem lenne gond, de ha a szépítkezést követően el is megy otthonról és csak késő este érkezik haza, akkor valószínűsíthető, hogy már nem te vagy az, akiért a szíve dobog.

2. Túl sokat használja a telefont

Ahelyett, hogy az idejét veled töltené édes kettesben. Ha a telefonja le van némítva és kódolva és mindenhová magával viszi, illetve korábban szabadon használhattad a telóját, de ma már sikítórohamot kap, ha csak hozzáérsz, akkor is gyanakodhatsz, hogy kikacsingat a kapcsolatból.

3. Ha sokat fáj a feje

Ez még nem gond, de akkor kísérd el orvoshoz, mert lehet, valami komoly betegsége van. Viszont, ha csak akkor fájdul meg a feje, amikor szeretkezésre kerülne a sor, akkor is gyanakodhatsz, hogy már nem érted van odáig.

4. Ha nem beszélgettek

Ha a kapcsolat elején éjszakába nyúlóan beszélgettetek és közben egymást öleltétek, de ma már csak általános kérdésekre korlátozódik a beszélgetés, akkor ideje egy kis tüzet vinni a kapcsolatotokba.

5. Elhúzódik, ha közeledsz

Ez hasonlít a hármas ponthoz, annyi különbséggel, hogy rá tudod venni a szexre, de a simogató kezednél, a forró csókodnál sokkal izgalmasabbnak gondolja a tévét nézni, vagy a plafont bámulni és bármennyire is vágysz rá, nem sok életjelet mutat, amitől nem csak rosszul érzed magad, de kicsit meg is ijedsz tőle is, és a helyzettől is.

6. Ha kérdezed, de csak hümmög

Ha már nem szeret veled beszélgetni, ha nem válaszol a kérdéseidre, ellenben valakivel órákig képes a telefonon cseverészni, akkor is gondolhatsz arra, hogy szakadék van közöttetek, amelyet talán már nem lehet átugrani.

7. Nem azzal élsz, akibe beleszerettél

Emlékezz rá, milyen volt a barátnőd, amikor megismerkedtetek? Sokat nevetett? Szerette a poénjaidat? Hangosan kacagott? Ma pedig épp az ellenkezője? Biztosra veheted, hogy már nem boldog. Kérdezz rá, beszélj vele, mert lehet, hogy még van remény a kapcsolat megmentésére.

Kapcsolódó cikkek

A megromló kapcsolatnak - 7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak – vannak szembetűnő jelei.

7 jel, hogy itt az ideje a szakításnak

Minden kapcsolatban vannak bizonyos jelek, amelyek arra utalnak, hogy valami már nagyon nincs rendben. Ha nem értesz a kapcsolathoz, de érzed, hogy valami megváltozott, akkor ez a cikk épp aktuális számodra.

Sok hibát el lehet követni - 4 hiba, amit az első randin ne kövess el – az első randin.

4 hiba, amit az első randin ne kövess el

Az első randevú nem csak izgalmas, de félő, hogy olyat teszünk, ami ellenszenvet vált ki a másikból. Mit ne tegyél az első randevún és mire figyelj oda? Ebben adunk most segítséget és tippeket.

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

Egy férfinak sok mindent meg kell tanulnia az életben. A cikkben most 5 olyan dologról olvashatsz, amelyek szintén benne vannak ebben a bizonyos listában.