4 hiba, amit az első randin ne kövess el

Életünk során mindig tanulunk valamit. Valami újat, valami olyan dolgot, ami bölcsebbé és okosabbá tesz bennünket. A randitippek még akkor is jól jöhetnek, ha úgy érzed, hogy már mindet, de tényleg mindent tudsz, és már semmi sem okozhat meglepetést az életben. Mivel a nők sem egyformák, ezért ahány nő, annyiféle viselkedés és elvárás. Milyen hibákat követhetsz el az első randin, amelyekről első olvasatra azt gondolnád, hogy ezek teljesen természetesek? Mutatunk 4 hibát, amit semmiképpen se kövess el, vagy a randipartnereddel, biztos, hogy nem lesz több randi.
Sok hibát el lehet követni - 4 hiba, amit az első randin ne kövess el – az első randin.

1. Tartsd kordában a kezedet

A nők szeretik a simogatást, imádják, ha a szeretett férfi kényezteti őket, ha a kezüket belecsúsztathatják egy hatalmas férfitenyérbe. De nem az első randevún. Az első randin még nincs helye simogatásnak, tapizásnak, kézfogdosásnak. Ezt a legtöbb nő nemhogy kedves dolognak, de egyenesen tolakodásnak veszi. Fékezd meg hát a kezed, ha nem csak egy randit terveztél a választott hölggyel.

2. Ne csak te beszélj egyfolytában

A nők semmit sem szeretnek jobban, mint beszélni, de a legtöbb nő nagyon jó hallgatóság is. Szeretik a jó kommunikációt, a tartalmas, értelmes beszélgetéseket. Az olyan beszélgetést, ahol nekik is jut szerep. Soha ne ess abba a hibába, hogy zavarodban beszélj túl sokat, vagy csak azért beszélj, hogy eldicsekedj, mid van, az pedig a legrosszabb, amit tehetsz, hogy az exedről ömlengesz. A randipartnered bizonyára nem lesz vevő egy új randira, ha csak a múltadon keseregsz, és őt nem hagyod szóhoz jutni.

3. Ne másnak add ki magad

Ha te egy csendesebb típusú pasi vagy, de azt gondolod, hogy a lány, akivel randizol, a nagydumás, macsókat szereti és te is ilyen szeretnél lenni, és annak is adod ki magad, igen hamar le fogsz bukni. A nőknek nagyon jól működnek a kis „antennáink” és nagyon hamar rájönnek a turpisságra.

4. Ne akard megváltoztatni a lányt

Ha már az első randi úgy kezdődik, hogy nem tetszik a lány haja és egy új frizurát javasolsz neki, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz több randi. A nők szeretik, ha dicsérik őket. Ha nem jön be a lány, ha úgy érzed, hogy nem az eseted, mondd el őszintén, de semmiképpen se becsméreld. Amiért neked nem nyerte el a tetszésedet, még másnak lehet, hogy pont ő jön be, és olyannak szereti, amilyen.

Kapcsolódó cikkek

Oroszország

Oroszország

A matrjoska baba, Oroszország szerves része, de nem csak ez. Érdekességek Oroszországról.

Milyen vásárló vagy?

Milyen vásárló vagy?

A férfiak nem igazán szeretnek vásárolni. Ezért sok hibát követnek el, amikor betérnek egy üzletbe. Kíváncsi vagy, melyek ezek a hibák? Olvasd el a cikket!

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

5 dolog, amit mindenképpen tanulj meg

Egy férfinak sok mindent meg kell tanulnia az életben. A cikkben most 5 olyan dologról olvashatsz, amelyek szintén benne vannak ebben a bizonyos listában.