A TOP ligák legjobb meccsnyerő játékosai

Nézzük meg kik rúgták a legtöbb meccsnyerő gólt az idei szezonban az 5 top ligát figyelembe véve.
A TOP ligák meccsnyerő játékosai

Már sokszor szó esett Lewandowski idei szenzációs szezonjáról, ezen a listán se lehet elmenni szó nélkül a teljesítménye mellett. A lengyel csatár egyébként nagy esélyese lett volna a idei Aranylabdának, de köztudott, hogy idén nem osztják ki ezt a díjat. Lewandowski holtversenyben nyerte meg ezt a listát, nem is akárkivel, hanem Cristiano Ronaldóval. Mindketten 12 meccsnyerő gólt lőttek az idei szezonban, több játékos rajtuk kívül nem is lépte át a 10-et sem.
Majd az idei Aranycípő győztese következik, aki 36 góljából 9-szer meccset is nyert a csapatának. Ciro Immobile másodvirágzását éli, amióta a Lazio csapatához igazolt, elképesztő mennyiségben gyártja a gólokat és még pár jó szezon biztosan van benne.

Ronaldo távozásával Hazardtól várták a megváltást Madridba, azonban a belga játékos egy borzalmas szezonon van túl, a sokat szidott Benzema viszont egy nagyszerű szezont tett le az asztalra, a francia támadó 21 gólig jutott idén, ebből pedig 8-szor győztes gólt szerzett. Szintén ugyanennyi győztes gólt hozott Raúl Jimenes a Wolverhampton támadója, akinek még többet ér ez a 8 gólja, hiszen egy kisebb csapatnál, minden ilyen győzelem aranyat ér, Jimenez sokat tett érte, hogy minél jobb szezont zárjanak a farkasok. A Manchester City is ad egy játékost a 8-as kategóriába, a sokszor csereként pályára lép Gabriel Jesus is ennyi győzte találatot jegyzett, ráadásul ezt 14 gólból hozta össze, tehát a góljainak több mint a fele győztes gól volt.

Végezetül nézzük meg azokat a játékosokat, akik elérték a 7 meccsnyerő találatot. A Premier League-be 4-en is elérték a hetet, Aubameyang és a liverpooli trió Mané, Salah és Firmino is 7 győztes gólt hozott a szezonban, ez is megmutatja a liverpooliak kiegyensúlyozottságát és erejét. Franciaországba elég volt a 7 ahhoz, hogy megnyerjék ezt a kategóriát, Neymas és a fiatal csatár tehetsgés Osimhen is ennyivel zárt. Ezen kívül még a Bundesligában a Wolfsburg csatára Weghorst szerzett 7 győztes gólt, a Serie A-ban pedig Lukaku szállított ennyit.

Kapcsolódó cikkek

Legjobb bemutatkozások

A TOP bajnokságok legsikeresebb debütálásai

Egy játékosnak az első mérkőzése egy csapatban mindig izgalmas és felemelő pillanat, van akiknek ez jobban sikerült és van akiknek nem annyira jött össze, most azokra koncentráltunk, akiknek nagyon is jól sikerült a bemutatkozásuk. A listába az 1990 utáni

A TOP ligák meccsnyerő játékosai

A TOP ligák legjobb meccsnyerő játékosai

Nézzük meg kik rúgták a legtöbb meccsnyerő gólt az idei szezonban az 5 top ligát figyelembe véve.

Mikor kezdjen el sportolni a gyerek?

Mikor kezdjen el sportolni a gyerek?

A válasz egyszerűbb nem is lehetne: minél előbb!