A TOP ligák legjobb meccsnyerő játékosai

Nézzük meg kik rúgták a legtöbb meccsnyerő gólt az idei szezonban az 5 top ligát figyelembe véve.
A TOP ligák meccsnyerő játékosai

Már sokszor szó esett Lewandowski idei szenzációs szezonjáról, ezen a listán se lehet elmenni szó nélkül a teljesítménye mellett. A lengyel csatár egyébként nagy esélyese lett volna a idei Aranylabdának, de köztudott, hogy idén nem osztják ki ezt a díjat. Lewandowski holtversenyben nyerte meg ezt a listát, nem is akárkivel, hanem Cristiano Ronaldóval. Mindketten 12 meccsnyerő gólt lőttek az idei szezonban, több játékos rajtuk kívül nem is lépte át a 10-et sem.
Majd az idei Aranycípő győztese következik, aki 36 góljából 9-szer meccset is nyert a csapatának. Ciro Immobile másodvirágzását éli, amióta a Lazio csapatához igazolt, elképesztő mennyiségben gyártja a gólokat és még pár jó szezon biztosan van benne.

Ronaldo távozásával Hazardtól várták a megváltást Madridba, azonban a belga játékos egy borzalmas szezonon van túl, a sokat szidott Benzema viszont egy nagyszerű szezont tett le az asztalra, a francia támadó 21 gólig jutott idén, ebből pedig 8-szor győztes gólt szerzett. Szintén ugyanennyi győztes gólt hozott Raúl Jimenes a Wolverhampton támadója, akinek még többet ér ez a 8 gólja, hiszen egy kisebb csapatnál, minden ilyen győzelem aranyat ér, Jimenez sokat tett érte, hogy minél jobb szezont zárjanak a farkasok. A Manchester City is ad egy játékost a 8-as kategóriába, a sokszor csereként pályára lép Gabriel Jesus is ennyi győzte találatot jegyzett, ráadásul ezt 14 gólból hozta össze, tehát a góljainak több mint a fele győztes gól volt.

Végezetül nézzük meg azokat a játékosokat, akik elérték a 7 meccsnyerő találatot. A Premier League-be 4-en is elérték a hetet, Aubameyang és a liverpooli trió Mané, Salah és Firmino is 7 győztes gólt hozott a szezonban, ez is megmutatja a liverpooliak kiegyensúlyozottságát és erejét. Franciaországba elég volt a 7 ahhoz, hogy megnyerjék ezt a kategóriát, Neymas és a fiatal csatár tehetsgés Osimhen is ennyivel zárt. Ezen kívül még a Bundesligában a Wolfsburg csatára Weghorst szerzett 7 győztes gólt, a Serie A-ban pedig Lukaku szállított ennyit.

Kapcsolódó cikkek

SUP tippek – öt hiba, amit mindenképp kerüljük el első evezéskor

SUP tippek – öt hiba, amit mindenképp kerüljük el első evezéskor

Ha már eldöntöttük, hogy mindenképp ki szeretnénk próbálni a SUP deszkázást, akkor az alábbi tippeket nem árt megfogadnunk. Köztük akadnak olyanok is, amelyeket nem csak ajánlott, de életmentő lehet megtartani.