Hogyan legyél őrjítően vonzó?

A külső adottságainkat örököljük, így azokon változtatni már nem lehetséges. Azonban akkor is lehet valaki vonzó, ha éppen nem a legjobb géneket örökölte a felmenőitől. Egy helyes pasi is lehet kevésbé vonzó a nők személyében, ha ápolatlan. El sem hinnéd, mennyire könnyű sármosnak lenni. És még csak sok pénz sem kell hozzá. Egy férfi igazából nem a külsejével hódít, hanem a megjelenésével, a kisugárzásával vagy éppen a humorával. Ha rendre tönkre mennek a kapcsolataid, akkor sem biztos, hogy a te készülékedben van a hiba. Legalábbis, nem a külső megjelenésedben. Elképzelhető, hogy a belső tulajdonságaidon kell egy keveset gyúrni, hogy aztán lehengereld az utadba kerülő nőket. Nem mondom, hogy könnyű feladat előtt állsz, de meglátod, hogy az eredmények majd önmagukért beszélnek.
Hogyan legyél őrjítően vonzó?

Ápolt és rendezett haj

Lehet, hogy a bozontos hajat vadítóan szexinek találod, hidd el, nem az. A nők a rendezett hajat kedvelik, legalábbis lényeges, hogy az ápolt és gondozott legyen. Természetesen, egy hosszabb haj is lehet igényes és egy rövidebb haj is lehet ápolatlan. Ha teheted, havonta, kéthavonta járj el fodrászhoz, hogy rendezett külsőddel hódítani tudj a nők körében.

Szakáll, arcszőrzet

Egyes feltételezések szerint, az arcszőrzet, legyen szó szakállról, vagy borostáról, a férfiasságot jelképezi. Mások azt feltételezik, hogy az agressziót és a dominanciát fejezik ki. Véleményem szerint, igenis férfias megjelenést kölcsönöz mind a szakáll, mind a borosta. Egy a fontos: gondozott legyen. A rendszeres borotválkozás és az arcszőrzet karbantartása is azt sugallja az illetőről, hogy ad magára és fontos számára az igényes kinézet.

Bőrápolás

Manapság a férfiak is egyre többet foglalkoznak a külsejükkel, beleértve a bőrápolást. A bőrön is meglátszik, ha foglalkozunk vele. Többféle bőrtípus létezik, így mielőtt bármilyen arcápolási termékbe, vagy termékekbe invesztálsz, kérd ki egy kozmetikus tanácsát, hogy milyen termékeket használj. A mai időkben már egyáltalán nem ciki kozmetikushoz sem járni és különféle kenceficéket használni. A nők imádják, ha egy férfi ad magára.

Hegek

Ha csak azért növesztettél szakállt, mert egy gyermekkori heget, vagy egy sportbaleseted következményét szeretnéd az arcodon elrejteni, ne tedd. A nők baromi szexinek tartják a heget, hiszen ez azt is jelentheti számukra, hogy bátor vagy és nem félsz a kalandoktól. És ez nagyon is vonzó tulajdonság.

Illat

Illat alatt a tisztaságillatot értem és nem a liternyi parfüm használatát. Habár az is nagyon jó, ha megtalálod a saját stílusodnak megfelelő illatot. Ami csak rád jellemző. Ez lehet fanyar, kesernyés, fűszeres, vagy citrusos.

Mindennapi viselet

Napszemüveg

A napszemüveg nem csak szexivé, hanem titokzatossá is tesz, így érdemes egy olyan típusba invesztálni, ami illik az arcformádhoz.

Öltözék

Nem kell ahhoz drága ruhákat hordani, hogy jól nézz ki. Sokkal fontosabb, hogy megtaláld az egyéniségedet, a saját stílusodat. Mert, ha kényelmesen érzed magad a napi öltözékedben, sokkal magabiztosabb is leszel, mintha egésznap valami olyan ruhában feszengsz, ami nem is illik a személyiségedhez. Semmi esetre se akarj valakire hasonlítani. Légy önmagad! Ezt imádják a nők.

Viselj egyéb kiegészítőket

Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, vagyis az a célod, hogy felfigyeljen rád a kiszemelt nő, mindenképpen olyan kiegészítőket is viselned kell, ami egyedi, ami nem egy tucat. Vagyis nem minden második emberen látható ilyesmi. Ez lehet egy neked jól álló kalap, egy sál, egy lezser zakó.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Nem értesz a divathoz? Nem gond! Most átvesszük az alapokat..

Home office - home bar

Home office - home bar

Ha már home office lehet, akkor akár otthon is rendelkezésedre egy saját bár. Hogy mit is kell hozzá beszerezned, most megmutatjuk!

Japán italautomaták fotókon

Italautomata fotók hódították meg az Instagramot

Víz, kóla, dobozos kávé a kivilágított kirakatokban... ez az italautomata. Hinnéd, hogy van, akinek ők (nem "ezek"!) a modelljei?!