Barna vagy fekete, avagy melyik bakancsé a főszerep a 2023/2024-es szezonban?

Barna vagy fekete? Ez az a kérdés, ami első körben abszolút eldönthetetlennek tűnik, pláne, ha férfi bakancsokról van szó. Ám itt a szezon, és még a java hátra van, úgyhogy lássuk, merrefelé billen a mérleg nyelve?
Barna vagy fekete, avagy melyik bakancsé a főszerep a 2023/2024-es szezonban?

Íme, egy új megközelítés!

Gondolkodhatunk természetesen abban, hogy vagy egyik, vagy másik variáció lép elő befutóvá, de mi van akkor, ha elegendő nézőpontot váltani? Mondjuk a régit lecserélni arra, hogy is-is, azaz a barna és a fekete nem versenytársak. Jól hangzik, igaz?

Azért nézzük meg közelebbről a felhozatalt! A CCC sokoldalú termékpalettájának egyik méltán kedvelt kategóriája a barna férfi bakancs. Mivel komplett kategóriáról beszélünk, talán nem árulunk el nagy titkot, hogy ez a stílus igazán kedvelt. A barna ráadásul egy kifejezetten sokszínű árnyalat. A sötéten és világoson kívül még számtalan variációja ismert, és nem igazán akad olyan szín, amivel ne jönne ki jól. Szóval majdnem bármilyen szetthez passzol, és ez kétségtelenül jó hír.

Az utóbbi években ugyan arattak, és vélhetően a jövőben is aratni fognak a már-már rikító, meghökkentő színvariánsok, ettől függetlenül a tradicionális alternatívák, mint például a barna, letaszíthatatlan a trónjáról. Nagy előnye, hogy koszfogó szín, így akkor sincsen vész, ha éppen nyakig ér a sár. Márpedig erre azért elég nagy az esély, elnézve az utóbbi évek teleit kis hazánkban, amikor a hó helyett is az eső esett végig.

Az, hogy maga a bakancs milyen egyéb stílusjegyekkel büszkélkedik, már más lapra tartozik. A legtöbben az egyszerű, letisztult fazonok rajongói, de akik éreznek magukban némi extravaganciát, megtalálhatják a számításukat. A CCC online felhozatalában erre is akad bőven példa. S tagadhatatlan, hogy a bátorság olykor taktikus választás!

A feketének leáldozott?

Nem. Már előre lelőttük a poént, ugyanis ha az is-is elv mentén gondolkodunk, akkor evidens, hogy a fekete bakancs férfi kivitelben szintén nyerő, vonzó, és nem utolsó sorban divatos választás. Igazság szerint mindig akadnak a trend világában halhatatlan szereplők, akiket nem érintheti meg a változás szele. A fekete, mint szín, ide tartozik immár hosszú évtizedek óta. Mindegy milyen típusú lábbeliről vagy ruházatról beszélünk, ha a szín a fekete, akkor a siker adott. Egyrészt részben az elegancia árnyalata. Másrészt határozottan férfias viselet. Nem mellesleg télen a praktikuma is megkérdőjelezhetetlen, és nem nehéz belátni, hogy mindenhez, de tényleg mindenhez illik.

Ha kényelmes, akkor online is könnyedén megrendelhető a tökéletes modell, de a felpróbálás is megoldható a CCC üzleteiben országszerte számos helyszínen. Mivel zimankóra szánt cipőről van szó, ezért érdemes beleszámítani a méretbe a zoknit, pláne, ha vastag, és esetlegesen a nadrágot is, ha a szára belekívánkozik a bakancsba. Próbánál a legjobb taktika abban a szettben megérkezni, ami a legtöbbet szerepel a téli periódusban, így esélytelen melléfogni.

Akkor hirdethetünk nyertest? Igen, ráadásul egyszerre kettőt: 2023/2024-ben sem a barna, sem a fekete bakanccsal nem lehet rosszul járni!

Kapcsolódó cikkek

Mire figyelj, mielőtt edzőtermi bérletet veszel?

Mire figyelj, mielőtt edzőtermi bérletet veszel?

A rendszeres mozgás, nagyon sok kitartást igényel. Mit gondolsz, benned is megvan ez a kitartás? Mire figyelj, mielőtt belevágsz az életmódváltásba? A cikkben, ehhez adunk tippeket!

Japán italautomaták fotókon

Italautomata fotók hódították meg az Instagramot

Víz, kóla, dobozos kávé a kivilágított kirakatokban... ez az italautomata. Hinnéd, hogy van, akinek ők (nem "ezek"!) a modelljei?!

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Nem értesz a divathoz? Nem gond! Most átvesszük az alapokat..