Mutatunk öt nyerő ötletet a legmenőbb férfi pólók világában

Szeretnéd feldobni a ruhatárad? Beszereznél néhány menő pólót, ami tökéletesen illik hozzád? Mutatunk öt tippet, amely alapján elkezdhetsz válogatni. Ne feledd: a nyomtatott pólók egyetlen szekrényből sem hiányozhatnak.
Mutatunk öt nyerő ötletet a legmenőbb férfi pólók világában

1. Mutasd meg, ki vagy!

A feliratos pólók tökéletesen alkalmasak arra, ha szeretnéd magad szavak nélkül bemutatni. Egy buliba, egy új társaságba kiváló ötlet elmenni olyan pólóban, amely alapot szolgáltat a beszélgetésekhez. Ha vannak gyermekeid, a szuperanyu és a szuperapu feliratú megoldások tökéletesek: amennyiben valóban jut időd magadra is a kicsik mellett, tényleg megérdemled ezt a jelzőt. Ilyen modellek a garibald.hu oldalon bőségesen találhatók. Ha a pároddal mentek társaságba, válasszatok egymáshoz illő modellt, ezzel is kifejezve, hogy ti összetartoztok.

2. Mesterséged címere, avagy reklámfelület a póló nyomtatott formában

Jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás, a felgyorsult, modern világunkban azonban a legjobb borok készítői is rengeteget költenek hirdetésre, marketingre. Ezzel azt szeretnénk szemléltetni, jól sülhet el, ha megmutatod a foglalkozásodat a pólódon is. Ez egy buliban sem jöhet rosszul, ha ismerkedésre kerül a sor, de arra is alkalmas, hogy reklámozd magadat az utcán sétálva.

3. Mi érdekel? Mutasd a pólódon!

A nyomtatott pólóra ráteheted a hobbidat, ez is segít a kapcsolatteremtésben egy idegenekből álló társaságban. Ha horgászni szeretsz, arról „adj hírt”, ha a futás a mindened, azt jelenítsd meg a ruházatodon. Egy jól eltalált, vicces, ötletes pólófeliratról mindenki megjegyez, amely különösen jól jön, ha fel akarod hívni magadra a figyelmet.

4. Legyél bevállalós

A póló laza ruhadarab, sok újítást elbír, ezért lehetsz bevállalós a minta kiválasztásánál. A nyomtatott pólók 5 viselési módja között keresgélni hasznos lehet. A legtöbben farmerral hordják, hosszú és rövid változathoz is kiválóan illik. A nőknél szinte minden megengedett, de a férfidivatban sem főbenjáró bűn, ha valaki zakó alá ahhoz illő nyomtatott pólót vesz fel.

5. Hová nem alkalmas póló nyomtatott formában?

A frappáns, vicces darabok arra valók, hogy vonzzák a tekinteteket, így a póló nyomtatott formában csak akkor kerüljön be egy szettedbe, ha ez a célod. Ha szeretnél eltűnni a kíváncsi szempárok elől, használj egy bővebb, egyszínű darabot, az van annyira sablonos, hogy ne tűnjön ki a tömegből.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Nem értesz a divathoz? Nem gond! Most átvesszük az alapokat..

Hogyan legyél őrjítően vonzó?

Hogyan legyél őrjítően vonzó?

A cikkben olyan tippekről olvashatsz, amelyek segítenek a vonzó külső megteremtésében.

Az óra 5 funkciója a férfiak szerint

Az óra 5 funkciója a férfiak szerint

Miért is visel sok férfi karórát? Miért is olyan fontos számukra? A cikkben, a karóra 5 funkcióját soroljuk fel.