Akármilyen stílusosod is van, a beanie férfi sapka remek választás

A beanie sapka egy stílusos kiegészítő. Remek választás akár őszre, akár télre. Mivel nagyon változatosan hordható, így akármilyen is a stílusod, nyugodtan választhatod ezt a sapkát. Ráadásul nagyon sokféle színben is kapható, így akár több színben is beszerezhetsz ilyen sapkát, hogy ezzel a kiegészítővel is feldobd a megjelenésedet. A sapka általában egy funkcionális darab, hiszen ősszel és télen azért viseljük, hogy ne fázzon a fejünk. Azonban nem csak így kell egy sapkára gondolni, hanem mint stílusos ruhadarabra, egy remek és sokoldalú kiegészítőre. Többféle beanie sapka létezik a piacon. A cikkben ahhoz adunk némi segítséget, hogy a beanie sapkát hogyan viseld a stílusod szerint.
Melyik férfi sapka divatos? Akármilyen stílusosod is van, a beanie sapka remek választás!

A divat szerelmeseinek, a hipsztereknek, halász beanie

A legnépszerűbb sapkák egyike a halász beanie. Voltaképpen ezt a sapkát csak a fejtetőn kell viselni, mégpedig úgy, hogy a füleidet ne takarja. A halász beanie nagy kedvence azoknak, akik kedvelik és követik a divatot és a hipszterek is imádják ezt a kiegészítőt.

A klasszikus és tradicionális stílus kedvelőinek, visszahajtott beanie

Azok, akik a klasszikus vonalat képviselik és akár hétvégén, akár hétköznap, a munkában a tradicionális kiegészítőket részesítik előnyben, akkor ez a stílus biztos, hogy tetszeni fog nekik. A sapkán a visszahajtás nem csak a tradicionális viselet matt fontos, hanem funkciója van, hiszen dupla meleget biztosít a fejnek, a homloknak és a füleknek. A tradicionális vonalat kedvelők, általában szín terén sem merészek. Ha te is ezt a tábort erősíted, akkor dönts a Keenan Kane fekete gyapjú beanie sapka mellett.

Ha fontos a stílus, válaszd a high top beanie sapkát

A high top sapka egy új trendet képvisel, ugyanis ezt a sapkát a fej tetején kell viselni. Igaz, hogy így a funkcióját nem igazán tölti be, de nagyon stílusos így hordani és nagyon trendi leszel, ha ezt a fajta beanie sapkát választod. A sapkát mindig a fej tetején kell hordani, azonban indulás előtt, mindig igazítsd meg, hiszen a csúcsosan fejre helyezett fejfedő, könnyen oldalra konyulhat. Egyszer kell csak elsajátítanod a sapka viselésének technikáját és aztán annyira megszereted, hogy a fekete alapszín mellett, más színű beanie sapkákat is beszerzel majd magadnak.

Ha laza vagy, akkor a buggyos beanie sapka a neked való

A laza stílust képviselő férfiaknak készült a buggyos, vagy lehajtott beanie sapka. A sapkának nincs visszahajtása, viszont nagyszerű fültakarást biztosít. Ezt a stílusú beanie sapkát főleg azok a férfiak preferálják, akik nem irodai öltözetet viselnek, hanem a farmer ruházatot, azaz az utcai, lazább öltözéket részesítik előnyben.

A bojtos sapka, amely a gyerekkort idézi

Ma nagyon divatos a bojtos sapka, több gyártó is készít ilyen fejfedőket. Nevezik még pom - pom sapkának is. Voltaképpen a tengerészek viseltek ilyen sapkát, mégpedig a hideg elleni védelem miatt. Más feltételezések szerint, a fejüket óvta, hogy azt ne verjék be sehová. Ma már azonban gyerekek és felnőttek is hordják, hiszen egy nagyon divatos kiegészítőről van szó. Többféle színben kapható. A színes beanie sapkák elsősorban a hétköznapi viselet kiegészítői lehetnek, míg a sötét színű bojtos beanie sapkát, akár öltönyhöz, elegánsabb ruhához is felveheted. Válassz hozzá egy Freddi városias fekete sál kiegészítőt, hogy tökéletes legyen az összhang.

Cikkünk a Trendhim webáruház közreműködésével készült.

Kapcsolódó cikkek

Kandalló burkolatok és dizájn

Kandalló burkolatok és dizájn

Ezek a megfelelő anyagok és stílusok kiválasztásának szempontjai.

K-pop tinik Kínában - a férfiatlan férfi most a trend?

K-pop tinik Kínában - a férfiatlan férfi most a trend?

A kínai állami vezetés félti a fiatalokat a „férfiatlan férfi”-trend miatt. Mégis a tinifiúk nem gondolnak arra, hogy a hagyományos gender-normáknak kellene megfelelniük.

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Hogyan válassz stílusos férficipőt bármilyen alkalomra?

Nem értesz a divathoz? Nem gond! Most átvesszük az alapokat..